Month: december 2012

Review: HP Envy TouchSmart Ultrabook 4-1102ed

HP lanceert een nieuwe ultrabook, welke niet alleen relatief compact is, maar ook nog eens een touchscreen en ondersteuning voor Beats Audio aan boord heeft. De prijs blijft desondanks relatief laag: Onder de 1.000 euro…..

Review: HTC One X+

HTC introduceerde eerder dit jaar de One-reeks en komt nu met een verbeterde versie van de One X. Deze telefoon oogt grotendeels hetzelfde, maar onder de motorkap is er natuurlijk wel het één en ander aangepast…..

Review: Synology DS1812+ en DS1512+

Synology introduceerde eerder dit jaar twee nieuwe zakelijke NAS’en, de DiskStation 1812+ en de 1512+. De modellen zijn in principe identiek, op het aantal ondersteunde harde schijven na. De 1512+ heeft ruimte voor vijf harde schijven, de 1812+ heeft r…

Review: Nike+ Kinect Training

Kinect weet het sportend publiek naar zich toe te trekkend met actieve spellen. Weet Nike+ Kinect Training goed gebruik te maken van de bewegingsgevoelige camera? Je leest het in deze review!….

Review: Sony Xperia Tablet S

Sony heeft de opvolger van de Sony Tablet S op de markt gebracht, de Sony Xperia Tablet S. Als we naar de tablet kijken valt meteen op dat die een stuk dunner is, maar dat het uiterlijk vrijwel hetzelfde is gebleven. Is deze tablet een grote stap voorw…

Review: Call of Duty: Black Ops II

De multiplayerkoning van de afgelopen jaren is terug! Call of Duty: Black Ops II brengt ons opnieuw een urenlange multiplayer, een bombastische singleplayer en… zombies!….

Review: Sony Xperia J

Sony heeft een budgetvariant op de Xperia T gelanceerd: de Sony Xperia J. Weet Sony met deze smartphone de goede balans tussen prijs en kwaliteit te vinden?….

Review: Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal

Canonical bracht geheel op schema versie 12.10 Quantal Quetzal uit van zijn Linux-distributie. Ubuntu gaat met deze release ‘online’ en wordt socialer dan ooit, met webapps en onlineaccounts. Wij kijken wat er van geworden is…..

Review: HP Pavilion Sleekbook 14-b000ed (C5R96EA)

HP heeft een nieuwe laptop voor dagelijks gebruik uitgebracht: de Pavilion Sleekbook 14. Deze laptop combineert een robuust uiterlijk met betrouwbaarheid. Is dit inderdaad een goed systeem voor dagelijks gebruik?….

Blogs: Techzine is weer op zoek naar stagiairs

Het jaar loopt weer ten einde en dat betekent dat in januari onze huidige stagiairs weer afscheid gaan nemen van Techzine en we weer plaats hebben voor nieuwe studenten die stage moeten gaan lopen. We zijn op zoek naar mensen die affiniteit hebben met …